Motivation – ny workshop

Torsdag den 15e juni kommer vi att testa vår nya workshop kring motivation i arbetslivet. Cirka 5-10 personer kommer att lära sig att utforska sin egen utgångspunkt, hur de själva kan skapa förändring och på vilket sätt det kan bidra till att höja deras livskvalité på arbetet. Workshopen är på förmiddagen och vi bjuder på fika/smörgås. Det är några platser kvar, skriv gärna upp dig på vårt FB-event om du är intresserad, naturligtvis går det också bra att höra av dig på mejl.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s