Välkommen tillbaka till jobbet

Jag hoppas att ni har haft en skön sommar. Idag började jag jobba igen efter sju härliga veckor ledighet. Tills den 31:a augusti jobbar jag på SOS Alarm, sen är det dags att ägna mig heltid åt Capulet. Hittills har jag hunnit med att bland annat skriva offert, tänka ut en e-kurs och boka in sälj-samtal. Det är på g och det känns så kul. Välkomna att följa mig på resan.

LinkedIn skriver jag artiklar relaterad till arbetsplatsen (på svenska).

Facebook kan ni följa Capulet Consulting’s events och nyheter (på svenska).

Instagram kan ni följa mig och få inspiration kring livskvalité och vardagspusslet (på Engelska)

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s